Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MIKA EIRTOVAARA LIVE – School´s out

29 toukokuun klo20:00 - 21:45

20€ - 49€

School’s Out!

Kevät on lähestulkoon paketissa ja sitä jos jotain kannattaa juhlistaa! TARJOUS! Arjen sankareille, opettajille, OAJ-korttia ovella näyttämällä, opiskelijalipulla esitykseen! Kevätkauden päättää MIKA EIRTOVAARA LIVE! – vielä yhden kerran!

 

Yli 10 hlö porukka? Varaa pelkät liput tai Show & Dinner kätevästi: info@mikaeirtovaara.com

MIKA EIRTOVAARA LIVE – UUSI STAND UP -SHOW! on täyslaidallinen täydellistä komediaa. Puolitoistatuntisen show’n aikana Eirtovaara tarjoilee täysin uuden kattauksen juttuja, jotka ovat hioutuneet ja muhineet valmiiksi kahden viime vuoden aikana.

 

Mika Eirtovaara on suomalaisen stand up -­komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman ”Taisto Kourina”. Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja hillittömät jutut vievät mukanaan. Kahden vuoden kiertuetauon jälkeen Eirtovaara palaa vihdoin takaisin lavalle – hauskempana kuin koskaan!

Koomikon ja Day Off -skeittikauppayrittäjyyden lisäksi monipuolinen Eirtovaara on tunnettu myös loistavista komediakäsikirjoituksistaan sekä -ohjaustöistään teatterin puolella.

Tiedot

Päivämäärä:
29 toukokuun
Aika:
20:00 - 21:45
Hinta:
20€ - 49€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Day off Club
Brahenkatu 20
Turku, 20780 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.dayoffclub.fi

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Lippuja ei ole vielä saatavilla.
Close Menu
×
×

Cart