Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MIKA EIRTOVAARA LIVE 14.2

14 helmikuun klo20:00 - 21:45

Valentine’s Day!

Vietä ystävänpäivä rakkaasi kanssa stand up:ia LIVENÄ katsoen! Ruuhkavuosissa rämpiville loistava tilaisuus ottaa omaa aikaa! Ei muuta kuin kuoharit pöytään, viinilasit piripintaan ja kolmen ruokalajin dinneri napaan! Ja sitten nukkumaan. Ei! Vaan show’ta katsomaan!

 

Yli 10 hlö porukka? Varaa pelkät liput tai Show & Dinner kätevästi: info@mikaeirtovaara.com

MIKA EIRTOVAARA LIVE – UUSI STAND UP -SHOW! on täyslaidallinen täydellistä komediaa. Puolitoistatuntisen show’n aikana Eirtovaara tarjoilee täysin uuden kattauksen juttuja, jotka ovat hioutuneet ja muhineet valmiiksi kahden viime vuoden aikana.

 

Mika Eirtovaara on suomalaisen stand up -­komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman ”Taisto Kourina”. Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja hillittömät jutut vievät mukanaan. Kahden vuoden kiertuetauon jälkeen Eirtovaara palaa vihdoin takaisin lavalle – hauskempana kuin koskaan!

Koomikon ja Day Off -skeittikauppayrittäjyyden lisäksi monipuolinen Eirtovaara on tunnettu myös loistavista komediakäsikirjoituksistaan sekä -ohjaustöistään teatterin puolella.

Tiedot

Päivämäärä:
14 helmikuun
Aika:
20:00 - 21:45
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Day off Club
Brahenkatu 20
Turku, 20780 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.dayoffclub.fi

Järjestäjä

Day off Club
Close Menu
×
×

Cart